Zwarcie ??? Podświetlenie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jaad33
    Classic
    • 2009
    • 24

Ja tak miałem.
    Przyczyną była uboga mieszanka. Pojechałem do serwisu i skasowali od ręki i kazali jeździć.
    Jak zapaliła się kolejny raz jeździłem dalej i samo zgasło. Jak dobrze policzyłem to po 10 uruchomieniach silnika.
  • Adacho74
    Drive
    S_OCP Member
    • 2008
    • 54

Proszę o pomoc
    Po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki i zgaszeniu świateł - podświetlenie włącznika świateł awaryjnych, radia, deski, zapalniczki i innych przełączników dalej się świeci - ale słabszym światłem (deska i radio świeci normalnie - reszta ciemniej). Jak ruszę przełącznikiem od nawiewu lub przełącznikiem kierunkowskazów lub centralnym zamkiem (kluczykiem zamkę auto) - to te oświetlenie żyje własnym życiem - raz się gasi raz zapala. Trzasnę drzwiami - zapala się oświetlenie deski lub radia - jak mu pasuje. Dodam, że wymieniłem na nowe: włącznik świateł awaryjnych, przełącznik świateł, przełącznik kierunkowskazów - myślałem, że tam gdzieś leży przyczyna - ale niestety
    Pomóżcie koledzy

Komentarz

• nico21
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 2640
      • Volkswagen

hmm wygląda to na jakieś lekkie zwarcie. Sprawdził bym dokładnie wiązkę kabli co idzie to wył/zał świateł - zdjąć ta cześć dolnej tapicerki i dokładnie obejrzeć.
      DACAR.team

Komentarz

Pracuję...